In-Company

ukIQ is de enige partner op het gebied van baby`s en peuters met een ontwikkelingsvoorsprong. De uitdagingen en dilemma’s die deze kinderen laten zien hebben wij vertaald naar het leer- en ontwikkelprogramma waarin anders denken, doen en samenwerken centraal staan. In co-creatie komen we tot concrete oplossingen voor jouw organisatie

Onze aanpak kenmerkt zich door onze middelen en mogelijkheden aan te passen aan jouw organisatie en de praktijk. Deze werkwijze wordt ook wel “blended learning” genoemd en zorgt ervoor dat er ontwikkeld wordt op een manier die het beste binnen jouw organisatie past. In gezamenlijk overleg kijken wij welke vorm van de in-company training of deeltraject het meest effectief is en het hoogst mogelijke rendement oplevert binnen jullie organisatie.

Onze trainingen onderscheiden zich door de focus op de praktijk en op gedragsverandering zodat het geleerde ook duurzaam blijft. Blijvende veranderingen leveren resultaat.

Ons Keurmerk
Wij stellen graag samen een compleet opleidingsaanbod voor de medewerkers op. Daarbij gebruiken we de eigen omgeving die op maat wordt toegepast en op grond van werkwijze van de organisatie wordt gevuld met activiteiten. Door de combinatie van training op locatie, intervisie ontstaat een zeer effectieve vorm van blended learning.